AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehir üzerinde köprü görmek

Kahve falında nehir üzerinde köprü görmek

Kahve falında nehir üzerinde köprü görmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine delalettir.

Kahve falında nehir üzerinde köprü gördüyseniz:

  • Beğendiğiniz kişinin ilgisini çekerek, onunla duygusal bir ilişki içine girebilirsiniz.

Kahve falında nehir üstünde köprü görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına delalet eder.

Kahve falında nehir üzerinde köprü görmek el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nehir ve köprü görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nehir köprü görmek kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında nehir üzerindeki köprüden geçmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine inanılır.

Kahve falında köprü ve nehir görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına işarettir.

Kahve falında nehir kenarında namaz kılmak maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nehirin kuruduğunu görmek eline geçen kazancı daha da arttıracağına, ters giden olayların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir