AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahşap köprüden geçmek

Kahve falında ahşap köprüden geçmek

Kahve falında ahşap köprüden geçmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, eğlence ve renk geleceğine, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ahşap köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere bir süredir ne istediğinizi ya da ne beklediğinizi anlatıyorsunuz.

Kahve falında ahşap köprüden geçmek yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında ahşap köprü görmek canla başla çalışacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlikle köprüden geçmek eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında köprüden yürüyerek geçmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında köprüden arabayla geçmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında köprü altından geçmek acıların ve gözyaşının dineceğine, borcunun kalmayacağına delalettir.

Kahve falında deniz üzerinde köprüden geçmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köprüyü yürüyerek geçmek borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir