AnaSayfa / Genel / Kahve falında dere ve köprü görmek

Kahve falında dere ve köprü görmek

Kahve falında dere ve köprü görmek sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, kasasının daha çok para dolacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına işarettir.

Kahve falında dere ve köprü gördüyseniz:

  • Bir çok yolculuk yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında dere ve köprü görmek kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında dere üstündeki köprüden geçmek hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine inanılır.

Kahve falında dere üzerinde köprü görmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında köprünün üzerinde olmak böylece hayırlı bir yola girileceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tamamlanmamış köprü görmek zarara gireceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köprüde düşmek bilgiyle donanacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köprüden atladığını görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına inanılır.

Kahve falında boğaz köprüsünde yürümek yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir