AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprüden geçerken düşmek

Kahve falında köprüden geçerken düşmek

Kahve falında köprüden geçerken düşmek isteklerini yerine getireceğine, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, büyüleyeceğine, toplum içinde daha oturaklı davranacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köprüden geçerken düşmek gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren işlere kalkışabilir, başardıklarınızdan keyif alabilirsiniz.

Kahve falında köprüden geçerken düşmek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine delalettir.

Kahve falında köprüden geçerken suya düşmek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köprüden geçerken korkmak verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıktan geçerken fatiha okumak işindeki verimliliğinin artacağına, istediği gibi hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında mezarlıktan geçerken dua okumak rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında mezarlıktan geçerken dua etmek kazancında artış olacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında boğaz köprüsünden düşmek büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine delalettir.

Kahve falında köprüye düşmek bütçesinin genişleyeceğine, lükse ve konfora kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir