AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde köprü görmek

Kahve falında denizde köprü görmek

Kahve falında denizde köprü görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, çok rahat edeceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, sorunların artacağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde köprü gördüyseniz:

  • Belli konulardaki ihmalleri, detayları, hataları ya da yanlışları görmezden gelip, sosyal yaşamınıza ait aktivitelere katılma eğiliminiz yüksek olabilir.

Kahve falında deniz üstünde köprüden geçmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünden köprüden geçmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, ayrıcalık elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında denize köprü yapmak mutluluktan bolca nasipleneceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizin üstünden köprüyle geçmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına işarettir.

Kahve falında köprüden denize düştüğünü görmek sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında denizin ortasında köprü görmek iyi geçiminin biteceğine, girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köprüden denize bakmak iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz ve köprü görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir