AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bir kilise görmek

Kahve falında eski bir kilise görmek

Kahve falında eski bir kilise görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, üzüleceğine, yıkılacağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, tatsızlıklar çıkacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, işlerinin gelişme göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski bir kilise gördüyseniz:

  • Ufak tefek tartışmalar size maddi manevi bedeller ödetebilir.

Kahve falında eski bir kilise görmek fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski kilise görmek elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına yorulur.

Kahve falında kilise kapısı görmek sonunda mutlu olacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına delalet eder.

Kahve falında kilisede namaz kılmak onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kilise çan sesi duymak insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kilisede abdest almak hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına delalettir.

Kahve falında kiliseden kaçmak keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, büyük bir yenilgi alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kilisede dua ettiğini görmek girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir