AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilise çan sesi duymak

Kahve falında kilise çan sesi duymak

Kahve falında kilise çan sesi duymak kendi geleceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına, kişinin afiyette olacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kilise çan sesi duymak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı değiştirebilecek özgüvene sahipsiniz.

Kahve falında kilise çan sesi duymak mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, borçlarının kapanacağına yorulur.

Kahve falında kilise çanı duymak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kilise çanı görmek üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çan sesi duymak yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine yorulur.

Kahve falında deve çanı sesi duymak borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, hastalıklarının azalacağına inanılır.

Kahve falında küçük çan görmek mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, psikolojik olarak toparlanacağına yorulur.

Kahve falında çankaya köşkünü görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvan çanı görmek emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir