AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiliseden kaçmak

Kahve falında kiliseden kaçmak

Kahve falında kiliseden kaçmak kötü kimselerin ağına düşeceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, yetki sahibi olacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine yorulur.

Kahve falında kiliseden kaçmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde veya iş birliklerinizde sabrınızın zorlanabileceği bir sürece giriyorsunuz.

Kahve falında kiliseden kaçmak bazı sıkıntılara düşeceğine, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine delalettir.

Kahve falında kilisede yatmak iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında kilisede bulunmak hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kilisede olmak sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kilise bahçesi görmek heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kilise anahtarı görmek aile hayatına adım atılacağına, anne baba duası alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kilisede papaz görmek Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında kilise çan sesi duymak tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir