AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilisede dua ettiğini görmek

Kahve falında kilisede dua ettiğini görmek

Kahve falında kilisede dua ettiğini görmek işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, arzuların yerine geleceğine, herkesin yardımına koşan fal sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında kilisede dua ettiğini gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya kendinizde sonradan pişman olabileceğiniz ani değişiklikler yapmaktan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında kilisede dua ettiğini görmek gittiği yolda çok başarılı olacağına, gidilecek yönün belirleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kilisede dua etmek üzüleceğine, zor durumda kalacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kilisede dua okumak yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında evini kilise görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına işarettir.

Kahve falında kilisede rahip görmek rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kilise ve papaz görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında kilise ve rahibe görmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kilisede bulunmak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir