AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilisede namaz kılmak

Kahve falında kilisede namaz kılmak

Kahve falında kilisede namaz kılmak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, yardım edeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında kilisede namaz kılmak gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın esaslarında değişiklik yapılması gerekiyor.

Kahve falında kilisede namaz kılmak imkânlarının azalacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kilisede oturmak kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kilisede fatiha okumak yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kiliseden çıkmak hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına işarettir.

Kahve falında kendini kilisede görmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında kilisede nikah görmek yaşam standartlarını yükselteceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kilisede ayin görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kiliseye sığınmak kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir