AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilisede abdest almak

Kahve falında kilisede abdest almak

Kahve falında kilisede abdest almak ihanet dolu bir işe girileceğine, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, bir ömür olacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine tabir olunur.

Kahve falında kilisede abdest almak gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendirmeyen konularla ilgilenmeniz, asıl hedeflerinizi unutmanıza neden oluyor.

Kahve falında kilisede abdest almak böylece yüzünün güleceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine işarettir.

Kahve falında kilise duvarı görmek bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kilise ve rahibe görmek kazançlarının gittikçe azalacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında kilise bahçesi görmek dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında kiliseyi gezmek şaşkın olacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kilisede yatmak ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına delalet eder.

Kahve falında kilisede kuran okumak kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında kilise anahtarı görmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, başına türlü belalar geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir