AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski kilise görmek

Kahve falında eski kilise görmek

Kahve falında eski kilise görmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, ticaretinin hızlanacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında eski kilise gördüyseniz:

  • Mesleki konularda ya da eğitiminizle ilgili konularda ani kararlar vermekten kaçının.

Kahve falında eski bir kilise görmek dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına tabir olunur.

Kahve falında eski kilise görmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kilise mezarlığı görmek maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında harabe kilise görmek çekilen hasretin biteceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kilisede ayin görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kilisede evlendiğini görmek sevgi ve hürmet göreceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kilise kapısı görmek hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kilise çanı görmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir