AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilise kapısı görmek

Kahve falında kilise kapısı görmek

Kahve falında kilise kapısı görmek kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, işleri büyütme sürecine girileceğine işaret eder.

Kahve falında kilise kapısı gördüyseniz:

  • Pohpohlanmaya, övülmeye çok hevesli olmanız yüzünden çevrenizde bir anda kötü niyetli, kurnaz sizden birşeyler koparmak isteyen kimselerin birikmesine sebeb olabilir.

Kahve falında kilise kapısı görmek hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kilise ve rahibe görmek etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına işarettir.

Kahve falında eski kilise görmek sermayesini riske etmeyeceğine, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında kiliseden çıkmak karanlık zamanların aydınlanacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında kilise duvarı görmek iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, her zaman kötülük için çalışacağına işarettir.

Kahve falında kilise ve papaz görmek yaşamına bakacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine delalet eder.

Kahve falında kiliseyi gezmek el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında kilisede mum yakmak o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir