AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski ayakkabı satmak

Kahve falında eski ayakkabı satmak

Kahve falında eski ayakkabı satmak anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, ticarette başarılı olacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında eski ayakkabı satmak gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumanız gerekiyor.

Kahve falında eski ayakkabı satmak sağlık sorunlarından kurtulmaya, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabı satmak gözyaşlarının dineceğine, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski evini satmak işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında eski ev satmak performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında eski eşya satmak zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski kıyafetleri satmak çok zor dönemlerin geçirileceğine, maddi konuda zayıflayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski satmak hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına tabir olunur.

Kahve falında eski eşyayı satmak bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir