AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski spor ayakkabı görmek

Kahve falında eski spor ayakkabı görmek

Kahve falında eski spor ayakkabı görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, büyük bir adım atılacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, kafa dinleyeceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski spor ayakkabı gördüyseniz:

  • Maddi içerikli konular belli alanlardaki başarınızı engelleyebilir.

Kahve falında eski spor ayakkabı görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil spor ayakkabı giymek kişinin malını kaybedebileceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında yırtık spor ayakkabısı görmek işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, alınganlıkların hasıl olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah spor ayakkabısı görmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz spor ayakkabı görmek evdeki nimetin çoğalacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni spor ayakkabısı görmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına tabir olunur.

Kahve falında yeni spor ayakkabı giymek parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına inanılır.

Kahve falında mavi spor ayakkabı görmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir