AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bir arkadaşla karşılaşmak

Kahve falında eski bir arkadaşla karşılaşmak

Kahve falında eski bir arkadaşla karşılaşmak istediği noktalara ulaşacağına, gitmediği yerlere gideceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, işe gösterilen ilginin artacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı işarettir.

Kahve falında eski bir arkadaşla karşılaşmak gördüyseniz:

  • Biraz bilgiç veya çok bilmiş oldunuz.

Kahve falında eski arkadaşla karşılaşmak eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına rivayet eder.

Kahve falında eski bir arkadaşla karşılaşmak yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle yolda karşılaşmak sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, şansının geri döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle karşılaşmak zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına yorulur.

Kahve falında bir arkadaşla karşılaşmak eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşla karşılaşmak dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşlarla karşılaşmak maddi sıkıntı içine düşüleceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine yorulur.

Kahve falında düğünde karşılaşmak büyük borçların altında ezileceğine, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir