AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski arkadaşla karşılaşmak

Kahve falında eski arkadaşla karşılaşmak

Kahve falında eski arkadaşla karşılaşmak kötü kişilere yakın olacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, yeni şeyler deneneceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, ne yapacağını şaşıracağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında eski arkadaşla karşılaşmak gördüyseniz:

  • İşinizi, gayrimenkullerinizi veya sağlığınızı ilgilendiren konularda önemli bazı gelişmelerle başa çıkmanızı sağlayabilecek, daha önce düşündüklerinizin yerine geçebilecek yeni bir yol ya da yöntemle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında eski arkadaşla karşılaşmak işlerin artacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski bir arkadaşla karşılaşmak bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle karşılaşmak eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yolda karşılaşmak gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşlarla karşılaşmak falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına delalettir.

Kahve falında bir arkadaşla karşılaşmak geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşla karşılaşmak kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına işarettir.

Kahve falında düğünde karşılaşmak sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir