AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşlarla karşılaşmak

Kahve falında arkadaşlarla karşılaşmak

Kahve falında arkadaşlarla karşılaşmak ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, sorunlarını unutacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşlarla karşılaşmak gördüyseniz:

  • İleride pişman olacağınız şeyler söylemekten veya ani kararlar almaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında eski bir arkadaşla karşılaşmak eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına delalettir.

Kahve falında eski arkadaşla karşılaşmak işlerinde çok başarılı olacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bir arkadaşla karşılaşmak tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşla karşılaşmak aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına inanılır.

Kahve falında arkadaşlarla karşılaşmak çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düğünde karşılaşmak başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birileriyle karşılaşmak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında köpekle karşılaşmak işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir