AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşla karşılaşmak

Kahve falında arkadaşla karşılaşmak

Kahve falında arkadaşla karşılaşmak büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, bazı kayıplar olabileceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, etrafına güzel insanların dolacağına, uzun yıllar yaşayacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşla karşılaşmak gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz kimseler size gelebilirler.

Kahve falında eski bir arkadaşla karşılaşmak kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında eski arkadaşla karşılaşmak inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, kıtlığın meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla karşılaşmak hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşla karşılaşmak ödeme güçlü çekeceğine, tutumlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşlarla karşılaşmak hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle karşılaşmak fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdıkla karşılaşmak hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığın biriyle karşılaşmak herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir