AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşla karşılaşmak

Kahve falında bir arkadaşla karşılaşmak

Kahve falında bir arkadaşla karşılaşmak hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, doyasıya hasret gidereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına yorulur.

Kahve falında bir arkadaşla karşılaşmak gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınız tarafından dışlandığınızı veya sizin haberiniz olmadan bazı işler çevrildiğini düşünebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşla karşılaşmak amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski bir arkadaşla karşılaşmak iş konusunda değişiklikler yapılacağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşla karşılaşmak zorlukların aşılacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşla karşılaşmak ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşlarla karşılaşmak onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin insanla karşılaşmak başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdık biriyle karşılaşmak istenmediğiniz bir yere gitmeye, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında domuzla karşılaşmak zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir