AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde karşılaşmak

Kahve falında düğünde karşılaşmak

Kahve falında düğünde karşılaşmak işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, daha güzelleşeceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında düğünde karşılaşmak gördüyseniz:

  • Amaçlarınız ne ise veya hayatınızda değiştirmek veya değişiklik yapmak istediğiniz yerler neresi ise, harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında düğünde karşılaşmak küslerin barışacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında eski arkadaşla karşılaşmak iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akrabayla karşılaşmak borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına delalettir.

Kahve falında görülen kişiyle karşılaşmak iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zorluklarla karşılaşmak miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına delalettir.

Kahve falında yolda karşılaşmak kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine inanılır.

Kahve falında tesadüfen karşılaşmak inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, yeni bir çevre edinileceğine tabir olunur.

Kahve falında birileriyle karşılaşmak yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir