AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle yolda karşılaşmak

Kahve falında eski sevgiliyle yolda karşılaşmak

Kahve falında eski sevgiliyle yolda karşılaşmak tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, her anlamda güçleneceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle yolda karşılaşmak gördüyseniz:

  • Konuşmalarınızda biraz daha seçici davranın.

Kahve falında eski sevgiliyle yolda karşılaşmak iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle karşılaşmak eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine delalet eder.

Kahve falında yolda karşılaşmak sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski bir arkadaşla karşılaşmak dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında eski arkadaşla karşılaşmak sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rızkının azalacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle karşılaşmak üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık biriyle karşılaşmak çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanla karşılaşmak azalacağına, rızkının kesileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir