AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle karşılaşmak

Kahve falında eski sevgiliyle karşılaşmak

Kahve falında eski sevgiliyle karşılaşmak hem de zengin biri olacağına, gelirinin de garanti altında olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle karşılaşmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı değiştirmenize neden olabilecek gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında eski sevgiliyle karşılaşmak mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle yolda karşılaşmak hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski bir arkadaşla karşılaşmak hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, zahmete ve meşakkate düşeceğine inanılır.

Kahve falında eski arkadaşla karşılaşmak hafifleyeceğine, mutlu olacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyle karşılaşmak kendini her konuda geliştireceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tesadüfen karşılaşmak fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine alamet eder.

Kahve falında gördüğün kişiyle karşılaşmak yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında zorluklarla karşılaşmak işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir