AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski belediye başkanını görmek

Kahve falında eski belediye başkanını görmek

Kahve falında eski belediye başkanını görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine inanılır.

Kahve falında eski belediye başkanını gördüyseniz:

  • Kimseyi tolere etmek zorunda hissetmemelisiniz.

Kahve falında eski belediye başkanını görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında eski belediye başkanı görmek hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine işaret eder.

Kahve falında belediye başkaniyla konuşmak işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, başarılarını ispat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında belediye başkanıyla tokalaşmak onunla iyi bir geçim içinde olacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında belediye başkanı görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında belediye başkanı ve eşini görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyükşehir belediye başkanı görmek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine inanılır.

Kahve falında belediye başkanın elini öpmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, edilen duaların kabul edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir