AnaSayfa / Genel / Kahve falında belediye başkanı ve eşini görmek

Kahve falında belediye başkanı ve eşini görmek

Kahve falında belediye başkanı ve eşini görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, sevinç ve mutluluğa tabir olunur.

Kahve falında belediye başkanı ve eşini gördüyseniz:

  • Sizi korkutmak isteyen insanların dedikoduların maruz kalabilirsiniz.

Kahve falında belediye başkanı ve eşini görmek zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, hayatın pahalılaşmasına yorulmaktadır.

Kahve falında belediye başkanıyla tokalaşmak atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, maddi açıdan zarara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında eski belediye başkanı görmek aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş belediye başkanı görmek insanlar tarafından sevileceğine, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine inanılır.

Kahve falında büyükşehir belediye başkanını görmek heveslerinin de azalacağına, düze çıkacağına inanılır.

Kahve falında belediye başkanı görmek psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında eski belediye başkanını görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine işarettir.

Kahve falında belediye başkanıyla telefonda konuşmak eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir