AnaSayfa / Genel / Kahve falında belediye başkaniyla konuşmak

Kahve falında belediye başkaniyla konuşmak

Kahve falında belediye başkaniyla konuşmak kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında belediye başkaniyla konuşmak gördüyseniz:

  • Fikir paylaşımları esnasında, yapılan konuşmalara istinaden bazı fikirlerinizde meydana gelecek değişiklikler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında belediye başkanıyla telefonda konuşmak farklı şeyler deneyeceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında belediye başkaniyla konuşmak kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kurulu bir düzene sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında belediye başkanıyla öpüşmek bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına tabir olunur.

Kahve falında belediye başkan adayı olmak iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına delalet etmektedir.

Kahve falında belediye başkanıyla sohbet etmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında eski belediye başkanını görmek umutlarının biteceğine, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına inanılır.

Kahve falında başbakan ve belediye başkanı görmek geçim sıkıntısının olmayacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine tabir olunur.

Kahve falında belediye başkanından para almak insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir