AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski belediye başkanı görmek

Kahve falında eski belediye başkanı görmek

Kahve falında eski belediye başkanı görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, kafasına göre birini bulacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski belediye başkanı gördüyseniz:

  • Düşünmeden yaptığınız bir yorumla, kasıtsız şekilde bir kişiye zarar verebilir veya onu üzebilirsiniz.

Kahve falında eski belediye başkanı görmek yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında eski belediye başkanını görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, planlarının işe yarayacağına tabir olunur.

Kahve falında belediye başkanına sarılmak yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş belediye başkanı görmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında belediye başkanından iş istemek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında belediye başkanı seçilmek zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına inanılır.

Kahve falında belediye başkan yardımcısını görmek küçük işlere sermaye harcamayacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında büyükşehir belediye başkanı görmek güç ve para kaybedeceğine, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir