AnaSayfa / Genel / Kahve falında belediye başkanıyla tokalaşmak

Kahve falında belediye başkanıyla tokalaşmak

Kahve falında belediye başkanıyla tokalaşmak parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, aile bireyleri ile tartışacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine işaret eder.

Kahve falında belediye başkanıyla tokalaşmak gördüyseniz:

  • Uzak bir yere gitmenizi gerektiren durumlarda imkan varsa gitmemeyi tercih etmelisiniz.

Kahve falında belediye başkanıyla tokalaşmak başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına delalettir.

Kahve falında belediye başkanıyla sohbet etmek fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında belediye başkanı olmak bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında belediye başkanıyla evlenmek yanlış kararlar vereceğine, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine yorulur.

Kahve falında belediye başkanıyla yemek yemek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine işaret eder.

Kahve falında belediye başkanının elini öpmek alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında belediye başkanıyla kavga etmek başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında belediye başkanı seçilmek huzursuz olacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir