AnaSayfa / Genel / Kahve falında belediye başkanı görmek

Kahve falında belediye başkanı görmek

Kahve falında belediye başkanı görmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, eşlerin ayrılacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, en pahalı evlerde oturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında belediye başkanı gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, yeni tanıştığınız kimselerden gelen her şeyi şüpheyle karşılamalısınız.

Kahve falında belediye başkani olduğunu görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakan ve belediye başkanı görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına delalettir.

Kahve falında belediye başkanı seçilmek aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine işaret eder.

Kahve falında belediye başkan adayı olmak canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına işarettir.

Kahve falında belediye başkanı görmek sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında belediye başkan yardımcısını görmek kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, çok kıskanacağı bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında belediye başkanini görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında belediye başkanıyla öpüşmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir