AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyükşehir belediye başkanı görmek

Kahve falında büyükşehir belediye başkanı görmek

Kahve falında büyükşehir belediye başkanı görmek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, güçten ve takatten düşeceğine, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, kazancını artıracağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Kahve falında büyükşehir belediye başkanı gördüyseniz:

  • Duyduklarınıza hiç şaşırmayacaksınız.

Kahve falında büyükşehir belediye başkanını görmek önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında büyükşehir belediye başkanı görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyükşehir görmek para sıkıntısından kurtulacağına, kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında belediye başkan adayı olmak elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında belediye başkanın elini öpmek sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında belediye başkanından para almak sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına inanılır.

Kahve falında belediye başkanıyla öpüşmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında belediye başkanıyla kavga etmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir