AnaSayfa / Genel / Kahve falında belediye başkanın elini öpmek

Kahve falında belediye başkanın elini öpmek

Kahve falında belediye başkanın elini öpmek sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında belediye başkanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Size inanan veya sizden ince ya da özverili davranışlar bekleyen kişiler sizi yanlış anlayabilirler.

Kahve falında belediye başkanın elini öpmek işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına delalettir.

Kahve falında belediye başkanının elini öpmek onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine alamet eder.

Kahve falında belediye başkanıyla öpüşmek büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine inanılır.

Kahve falında belediye başkanıyla telefonda konuşmak başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine delalet eder.

Kahve falında belediye başkan yardımcısı olduğunu görmek hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında belediye başkanı olmak hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, eğer işsizse iş bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında belediye başkanından para almak işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında belediye başkanıyla kavga etmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, yaşlılığında da rahat edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir