AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin cesedini görmek

Kahve falında annesinin cesedini görmek

Kahve falında annesinin cesedini görmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annesinin cesedini gördüyseniz:

  • Bazı konulara farklı yaklaşmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında annenin cesedini görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, arzuların gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında annesinin cesedini görmek yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine işaret eder.

Kahve falında cesetle konuşmak uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi cesedini görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cesedin dirildiğini görmek uzun süre işsizlik çekeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine işarettir.

Kahve falında cesede dokunmak yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının cesedini görmek kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine yorulur.

Kahve falında yanmış cesed görmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir