AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin cesedini görmek

Kahve falında annenin cesedini görmek

Kahve falında annenin cesedini görmek vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annenin cesedini gördüyseniz:

  • Sizin için önemli bir işi, projeyi, planı ya da herhangi birşeyi bir üst seviyeye taşımak için gerekli herşeye sahipsiniz.

Kahve falında annenin cesedini görmek böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annesinin cesedini görmek ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş babanın cesedini görmek o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına, para ve makam sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında yakınının cesedini görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanmış cesetler görmek kalabalık günler geçirileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında kardeşinin cesedini görmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığın birinin cesedini görmek özgüveninde artış yaşanacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya işaret etmektedir.

Kahve falında denizde kadın cesedi görmek hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir