AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının cesedini görmek

Kahve falında kızının cesedini görmek

Kahve falında kızının cesedini görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, kederden ve stresten kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına yorulur.

Kahve falında kızının cesedini gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizdeki açmazları duymazdan gelebilir, yok farzetmeye çalışabilir veya tamamen sonlandırmak isteyebilirsiniz.Olan biteni anlamanız gidişatta fark yaratmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kızının cesedini görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cesetler görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına işarettir.

Kahve falında yolda cesetler görmek sevgi ve hürmet göreceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında yanmış kadın cesedi görmek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadın cesedi görmek günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde kadın cesedi görmek yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş insan cesedi görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin cesedini görmek herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir