AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanmış cesed görmek

Kahve falında yanmış cesed görmek

Kahve falında yanmış cesed görmek sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına yorulur.

Kahve falında yanmış cesed gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde gelişmeler var.

Kahve falında yanmış cesetler görmek kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanmış kadın cesedi görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında yanmış insan cesedi görmek çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, kazançlı bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında yanmış cesed görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yolda cesetler görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, haneye dertlerin gireceğine  yorulur.

Kahve falında erkek cesedi görmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babasının cesedini görmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, dertlerine derman bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin cesedini görmek falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir