AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi cesedini görmek

Kahve falında kendi cesedini görmek

Kahve falında kendi cesedini görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kendi cesedini gördüyseniz:

  • Bir ailevi sorun ya da duygusal ilişkilerinizdeki gelişmeler sizi engelleyebilir.

Kahve falında kedi cesedi görmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına işaret eder.

Kahve falında atatürkün cesedini görmek kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin cesedini görmek geçmişi unutup geleceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında cesed saklamak önemli işler yapacağına, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına yorulur.

Kahve falında cesetin yakıldığını görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına işaret eder.

Kahve falında erkek cesedi görmek sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş insan cesedi görmek lüks içinde olacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına işarettir.

Kahve falında cesetin canlandığını görmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir