AnaSayfa / Genel / Kahve falında cesetle konuşmak

Kahve falında cesetle konuşmak

Kahve falında cesetle konuşmak işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında cesetle konuşmak gördüyseniz:

  • Kazançlarınızı arttırmanıza yardım edecek şeyler öğrenmeye çalışmalısınız.

Kahve falında cesetle konuşmak imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek cesedi görmek kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedi ceseti görmek bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında cesedi denize atmak gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yanmış insan cesedi görmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına rivayet eder.

Kahve falında yanan cesetler görmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında insan cesedi görmek büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cesed saklamak dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, mal mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir