AnaSayfa / Genel / Kahve falında cesede dokunmak

Kahve falında cesede dokunmak

Kahve falında cesede dokunmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında cesede dokunmak gördüyseniz:

  • Boşboğazlık etmeyin.

Kahve falında cesede dokunmak hayatın keyifli bir hale geleceğine, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine işaret eder.

Kahve falında kendi cesedini görmek bir sıkıntıya girmeye, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kadın cesedi görmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında babasının cesedini görmek dileklerinin de kabul olacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bebek cesetleri görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına yorulur.

Kahve falında firavunun cesedini görmek ekmeksiz kalacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında cesedin parçalandığını görmek kendini her konuda geliştireceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cesed saklamak bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir