AnaSayfa / Genel / Kahve falında cesedin dirildiğini görmek

Kahve falında cesedin dirildiğini görmek

Kahve falında cesedin dirildiğini görmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine yorulur.

Kahve falında cesedin dirildiğini gördüyseniz:

  • Esnek olmanızda fayda var.

Kahve falında cesedin dirildiğini görmek ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında baba cesedi görmek kötü günlerini arkasında bırakacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annesinin cesedini görmek her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında atatürkün cesedini görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, açların doyacağına yorulur.

Kahve falında cesede dokunmak huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına yorulur.

Kahve falında ölen birinin cesedini görmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına delalet eder.

Kahve falında cesetin canlandığını görmek dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş babanın cesedini görmek kısmetinin hep açık olacağına, huzur dolu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir