AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin cenazesini görmek

Kahve falında annesinin cenazesini görmek

Kahve falında annesinin cenazesini görmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, hasret içinde kalacağına, çok büyük hayır duaları alacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annesinin cenazesini gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde engelleyici etkiler altındasınız.

Kahve falında annesinin cenazesini görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş annenin cenazesini görmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinden feragat edeceğine inanılır.

Kahve falında anne cenazesi görmek çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin cenazesini görmek çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine alamet eder.

Kahve falında annesinin cenaze görmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cenaze imam görmek yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cenaze ve mezar görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cenaze başında ağlamak çok iyi mevkilere geleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir