AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze başında ağlamak

Kahve falında cenaze başında ağlamak

Kahve falında cenaze başında ağlamak aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, şansın yaver gideceğine, yeni yatırımlar yapacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında cenaze başında ağlamak gördüyseniz:

  • Şüpheleri gidermek için daha fazla soru sormak durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında cenaze başında ağlamak gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, başına uğursuzluklar geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tek başına cenaze namazı kılmak eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tek başına cenaze taşımak maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında cenaze arkasından ağlamak talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine tabir olunur.

Kahve falında cenazede ağladığını görmek işlerinin günden güne daha da bozulacağına, kazancınızın artacağına delalettir.

Kahve falında cenaze için ağlamak sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına inanılır.

Kahve falında cenazeye ağlamak geçim sıkıntısına düşeceğine, yaşam enerjisi ile dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cenaze görüp ağlamak rahatın yerine geleceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir