AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin cenaze görmek

Kahve falında annesinin cenaze görmek

Kahve falında annesinin cenaze görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annesinin cenaze gördüyseniz:

  • Duygusal konuların sizi engellemesine izin vermeyin.

Kahve falında annesinin cenazesini görmek sorunların çözüleceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annesinin cenaze görmek geçimin kolaylaşacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına rivayet eder.

Kahve falında anne cenazesi görmek sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş annenin cenazesini görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annenin cenazesini görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanmış cenaze görmek umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cenaze namazında imam olmak esenliği bulacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında birçok cenaze görmek düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, sevdikleri ile bir arada olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir