AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne cenazesi görmek

Kahve falında anne cenazesi görmek

Kahve falında anne cenazesi görmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, kazancının hiç azalmayacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında anne cenazesi gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler yanlış yönlendirilmiş veya bazı konuları yanlış anlamış olabilirler.

Kahve falında annesinin cenaze görmek ne yapacağına karar veremeyeceğine, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annenin cenazesini görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında annesinin cenazesini görmek sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş annenin cenazesini görmek işlerinin duracağına, muradın yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne cenazesi görmek sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına işarettir.

Kahve falında birinin cenazesi görmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına rivayet eder.

Kahve falında dedemin cenazesini görmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine işarettir.

Kahve falında cenazeye katıldığını görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir