AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze imam görmek

Kahve falında cenaze imam görmek

Kahve falında cenaze imam görmek zaman zaman kişiyi ezeceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine rivayet eder.

Kahve falında cenaze imam gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili bir kadına karşı dikkatli olmanız gerekmektedir.

Kahve falında cenaze imam görmek yeni bir şehre yerleşileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cenaze namazında imam olmak bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını imam olarak görmek kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadının imam olduğunu görmek borçların kısa sürede ödeneceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine inanılır.

Kahve falında devrin imamını görmek ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camide imamla namaz kılmak hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında imamdan hediye almak atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında imam bayıldı görmek kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, şansının döneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir