AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin cenazesini görmek

Kahve falında annenin cenazesini görmek

Kahve falında annenin cenazesini görmek mutlulukların yarım kalacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin cenazesini gördüyseniz:

  • Bazı tutumlarınız onlardan birisini fena halde kızdırıyor olabilir.

Kahve falında anne cenazesi görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine işaret eder.

Kahve falında annesinin cenaze görmek dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş annenin cenazesini görmek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, parasının azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesinin cenazesini görmek yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına delalettir.

Kahve falında annenin cenazesini görmek uğranılan zararın telafi edileceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hristiyan cenaze töreni görmek büyük kazançlar getireceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına inanılır.

Kahve falında kalabalık bir cenaze görmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cenaze merasimine katılmak küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir