AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş annenin cenazesini görmek

Kahve falında ölmüş annenin cenazesini görmek

Kahve falında ölmüş annenin cenazesini görmek kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş annenin cenazesini gördüyseniz:

  • Ani tepki veya hareketler zararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında ölmüş annenin cenazesini görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında annesinin cenazesini görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annenin cenazesini görmek evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annesinin cenaze görmek rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anne cenazesi görmek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi cenaze törenini görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cenaze namazı kılmak sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına tabir olunur.

Kahve falında cenaze yemeği yapmak yeni bir araba satın alınacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir