AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze ve mezar görmek

Kahve falında cenaze ve mezar görmek

Kahve falında cenaze ve mezar görmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine işaret eder.

Kahve falında cenaze ve mezar gördüyseniz:

  • Seyahatler, işle ilgili gelişmeler veya yer değişiklikleri işinize yarayacak bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Kahve falında cenaze ve mezar görmek büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cenazeyi mezara koymak herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında mezarlık ve cenaze görmek sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında cenazeyi mezardan çıkarmak yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, terfi alamayacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarda cenaze görmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında mezar cenaze görmek iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezara cenaze koymak çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında mezardan cenaze çıkarmak ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir