AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin boğazını kesmek

Kahve falında annesinin boğazını kesmek

Kahve falında annesinin boğazını kesmek kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında annesinin boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Üst pozisyonunuzdaki veya geleceğinizi etkileyebilecek durumda kişilerle ilişkilerinizde bilgece tavırların faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında annenin boğazını kesmek uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına delalet eder.

Kahve falında annesinin boğazını kesmek yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu boğazını kesmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına yorulur.

Kahve falında oğlunun boğazını kesmek sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında bir kişinin boğazını kesmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi çocuğunun boğazını kesmek verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine işarettir.

Kahve falında birinin boğazını bıçakla kesmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında bir adamın boğazını kesmek ilerleyeceğine ve kalkınacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir