AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi çocuğunun boğazını kesmek

Kahve falında kendi çocuğunun boğazını kesmek

Kahve falında kendi çocuğunun boğazını kesmek onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına inanılır.

Kahve falında kendi çocuğunun boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde kaba veya sorun çıkartmaya eğilimli kişiler olabilir, onları affederseniz, puan kazanabilirsiniz.

Kahve falında kendi çocuğunun boğazını kesmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğun boğazını kesmek çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında çocuğunu boğazını kesmek endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğunun boğazını kesmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında karısının boğazını kesmek kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin boğazını kesmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, dualarının gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının boğazını kesmek iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında insanın boğazını kesmek rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir