AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun boğazını kesmek

Kahve falında oğlunun boğazını kesmek

Kahve falında oğlunun boğazını kesmek zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, helal rızık yiyeceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında oğlunun boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın büyük bir ricası olabilir.

Kahve falında oğlunun boğazını kesmek ferah bir döneme girileceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının boğazını kesmek kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına işaret eder.

Kahve falında bir adamın boğazını kesmek imza ve söz yetkisi edineceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğin boğazını kesmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi boğazını kesmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, işlerin yoluna gideceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilinin boğazını kesmek kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine delalet eder.

Kahve falında bıçakla boğaz kesmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, sağlık sorunlarının biteceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının boğazını kesmek çok başarılı olunacağına, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir